voorjagers & jachthond
 
 

Over ons

Wij zijn Sanne, Hermien  en Karin. Wij wonen alle drie op Texel, hebben alle drie een jachthond, we hebben alle drie de opleiding tot kynologisch instructeur gevolgd en zijn alle drie actief in de jachthondensport. Sanne en Hermien hebben een Duitse Staande Draadhaar en Karin heeft Field Trial Labradors.

Samenwerken met plezier

Voor ons staan samenwerken met plezier voorop tijdens het trainen met onze jachthonden. Als je deze mening met ons deelt, gaan we graag met jou en je jachthond aan de slag tijdens een van de Texelse praktijkdagen en/of trainingen!

Ons Team

Hermien

Hermien

instructeur

Met Dielen, Duitste Staande Draadhaar Samen met Dielen ben ik de jachthondensport aan het ontdekken. Dielen is een pittige jongen. Als zijn voorjager vraagt dat een consequente en kalme aanpak van mij. Maar plezier maakt altijd onderdeel van onze training uit!

Karin

Karin

instructeur

Met Sunny en Jimmy, FT Labradors Jimmy geniet van zijn pensioen. Met Sunny ben ik actief met de verschillende vormen van jachthondentraining. Heerlijk om samen aan het werk te zijn. We genieten echter ook enorm van lange strandwandelingen!

Sanne

Sanne

instructeur

Met Saartje, Duitse Staande Draadhaar Met Saartje train ik recreatief en ze is ook een echte praktijkhond. Saartje is een zelfverzekerde en zelfstandig werkende hond; eigenschappen die tijdens een (verloren) apport goed van pas komen. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info